Torsdag och babysömn
 
Det är inte klokt vad den här dagen går snabbt! Jag steg upp klockan sju, och  nu är klockan snart två redan ... Jag har skrivit på en kortare text under förmiddagen medan lillkillen tog en tupplur, städat undan, gosat med lillkillen, ammat ett par gånger och bytt blöjor lika många gånger, och nu sitter jag här och skriver. 
 
Det är en bättre dag i dag, lillkillen är på bra humör. Vanligtvis brukar han sova ganska länge på morgnarna, men i dag ville han stiga upp samtidigt som jag. Vi har annars tur med sömnen nattetid, för han vaknar bara en gång på natten och vill ha mat. Sedan lyfter jag tillbaka honom i hans egen säng där han oftast snabbt somnar om till ungefär 6:30, då han brukar vakna igen och vara hungrig. Vanligtvis brukar han somna om sedan igen och sova till klockan nio, men i dag ville han vara vaken som sagt, så medan jag åt frukost underhöll han sig själv med att ligga bredvid mig i soffan i sitt babynest och betrakta böckerna i bokhyllan.
 
Jag hade tänkt ta en vagnpromenad nu på eftermiddagen, men snöstormen har satt igång igen, så det blir nog att stanna inne. Vad gör ni i dag?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress