Insnöade
 
Det har varit lite sämre dagar här hemma i går och i dag, Lilleman har varit på dåligt humör utan att jag riktigt förstår varför. Ni vet när han borde vara mätt och blöjan är torr och han inte gallskriker, men är konstant lite grinig. Så när det vid lunchtid blev uppehåll i snöstormen här, jag såg att temperaturen inte låg på minus och jag konstaterade att åmtinstone trottaren här utanför var plogad så packade jag in honom i vagnen och gick ut. Ingen bra idé. Det var bara smala stråk mitt på trottoarerna som var plogade. Tack och lov har vi bra hjul på vagnen, så det var inga större problem att skuffa den!
 
Men att gå till butiken fick jag glömma för vägkanterna var inte plogade, utan vid övergångsställena var det höga snödrivor, så jag tog inte risken att försöka mig över vägen och fastna i dem ... Det blev alltså bara ett varv runt kvarteret. Får bara inse att vi är insnöade i dag, bokstavligen.
 
 
Så nu är vi här inne igen. Som tur var somnade lillkillen i vagnen i alla fall och sover fortfarande så det är ett plus, och jag sitter här inne och funderar på köp av vinterskor. Jag konstaterade där ute att sådana kanske skulle behövas nu. I och för sig är det ju helt skönt när man konstant har varmt som jag att ha converse som snön sipprar in i och gör tårna till isbitar, det svalkar liksom ner hela kroppen och så slipper man åtminstone svettas ... hehe.
Svea

Haha bra inställning istället för att gnälla på att det är kallt haha!

Svar: Haha, jo jag brukar tycka att allt handlar om vilken inställning man har ;)
EVELINA

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress