Fars dag
 
I dag har vi haft en lugn dag hemma och bara firat Wiktors första fars dag på tremanhand. Våra familjer bor i Österbotten, så vi har varken haft eller varit på några besök, i stället har vi skypat och ringt en hel del.
 
Vi började morgonen med en ordentlig frukost: smoothies, briesmörgåsar och varm choklad med grädde och marshmallows. Sååå gott!
 
 
Som present fick Wiktor en ny body till Adde, med Linux pingviner och "I love daddy" skrivet i binär form (binary code). Den blev genast en hit! Adde är 1,5 månader och bodyn har storleken 3–6 månader och sitter så gott som perfekt ... Han växer verkligen i raketfart (särskilt på längden) och använder storlek 62–68 redan.
 
Nu ska vi försöka få Adde att sova, han har haft full energi hela dagen så ska se om han vill somna nu så ska jag och Wiktor äta hemlagade hamburgare till middag sedan. Ha en riktigt fin fortsättning på kvällen alla! <3
fruborgenvik.se

Stort grattis till lillkillen! Kul att du är tillbaka, men förstår att bloggmotivationen är inte på topp alltid. kram <3

Svar: Tack! <3 Och nej den är inte alltid på topp, men hoppas att den håller i sig den här gången :) Kram!
EVELINA

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress