Traditionellt midsommarväder
 
Haha, känns inte som särskilt somriga bilder det här, stadsmiljö och duggregn, men vad är väl en midsommar på landet ... lite regnig, lite myggig ... och alldeles, alldeles precis som den ska vara. Vi firar midsommar på tumis här i Helsingfors i år, och vädret är traditionellt med duggregn, men om det är något som jag aldrig slösar energi på så är det vädret. Det är totalt bortkastat att grubbla över det, man tar det som det kommer. Jag stiger upp på morgonen och kollar ut genom fönstret och anpassar mig efter det väder som dagen bjuder på.
 
Vi har just varit och handlat det sista för att fixa lite middag här hemma. Det kändes helt öde när det gäller folk både på gatorna och i butiken, skönt! Till middag blir det rökt makrill, sallad och nypotatis och sedan blåbärspaj på det. Ingen lång kväll eftersom vi åker till Tallinn ganska tidigt i morgon bitti på en liten semesterdag. Ha en riktigt fin kväll finisar!
 
(Vecka 28+1 i dag. Har gått runt hela veckan och trott att jag ser jättegravid ut, men sedan när jag ser mig själv på bild så inser jag att jag kanske överdrivit det hela i tankarna lite ... konstigt ibland hur tankarna och ens egna uppfattningar kan spela en ett spratt. Klänningen är från Zara, en favorit som jag köpte innan jag blev gravid.)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like