Gravidkonstigheter och en galet bra bok
 
Jag känner mig lyckligt lottad för jag tycker åtminstone själv att jag haft en väldigt lätt graviditet utan några värre problem än en hemsk trötthet på grund av lågt hb-värde som vägrar gå upp, men jag vet att det är väldigt vanligt och har tänkt att det är något jag kan stå ut med (det gör det bara ganska mycket svårare att orka efter sömnlösa nätter än annars).
 
Men i dag har det varit en jobbig dag, och när jag ringde rådgivningen kunde de inte säga vad som är problemet så jag ska till läkare i morgon. Jag har under flera veckor känt en konstig värk högst upp i de övre magmusklerna, men det har bara varit ibland så jag har inte tänkt desto mera på det. Men i går började den brännande värken vara mer ihållande och i dag har jag haft väldigt svårt att fungera som vanligt på jobbet, knappt kunnat sitta. Det bränner på en större punkt högst uppe i magmusklerna, ungefär på samma sätt som om jag hade ett ordentligt sår där som någon konstant går och petar i. Inget syns på utsidan, men jag har fått anstränga mig för att sitta helt rak hela dagen för att undvika att det bränner till. Att böja mig ner eller skratta har fått det att hugga till riktigt ordentligt. Kanske det är halsbränna, har aldrig haft det så vet inte exakt hur det känns ... Men nu efter jobbet har jag bara legat på soffan. Efter att ha spänt mig hela dagen för att undvika smärtan är jag sjuk i hela ryggen också. Någon annan som är gravid eller som under graviditet har varit med om liknande symptom?
 
Som tur har jag en jättebra bok att underhålla mig med: Glöm inte att låsa, av Elizabeth Haynes. Den är den bästa boken jag läst på väldigt länge, en sådan där som man riktigt längtar efter att komma hem till. Det är en psykologisk thriller där det egentligen inte händer så mycket, men ändå lyckas författaren hålla upp spänningen kapitel efter kapitel. De författare som lyckas med en sådan sak beundrar jag verkligen!
 
isabelle

Härligt med en bra bok!

fruborgenvik.se

Hade missat att du är gravid, stort grattis till er, ni har en så spännande resa framför er ! Jag har inte haft liknande symtom men har haft många andra "jobbiga" symtom men det enda jag kan säga är att belöningen är så värt allt man går genom under graviditeten och förlossningen. Det är verkligen det största och bästa som händer i ens liv, försök tänk på det de dagarna det är extra jobbigt, kram och hoppas du mår bättre snart =)

Svar: Tack snälla! <3 Känns bra att höra och jag försöker tänka just så, att det är värt allt man går igenom, och också att det inte är såå länge kvar - då går det mesta lättare :) Kram!
EVELINA

FREEDOMtravel

Tack för boktips! Hoppas att du blir bättre snart!

Svar: Tack!
EVELINA

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like