Frukost efter sömnnlös natt
 
Godmorgon på er! Det är inte klokt vad vi har det varmt här hemma. Trots att vi har igång kylsystemet, som vi kallar Fula Bettan, om kvällarna och fönstret uppe största delen av dagarna så sjunker inte graderna här inne. Jag sov knappt alls i natt, utan vaknade gång på gång och fick torka svetten ur ansiktet ... väldigt fräscht ... Hoppas hoppas att det börjar åska i dag, det kanske skulle kunna rensa luften lite.
 
Hur som helst, måndag i dag och början på min sista vecka som jag är fysiskt på jobbet innan semestern. Nästa vecka jobbar jag hemifrån måndag till onsdag, och sedan börjar min semester. Det känns finemang! Jag har just ätit en snabb frukost med kvarg, kiwi, banan och russin, och så har jag så klart hällt i mig en mugg kaffe på det. Behövs energi för att orka promenera till jobbet efter den här natten.
 
Ha en riktigt fin måndag alla så hörs vi senare i dag!
Cornelia

Uh, det är jobbigt det där med värmen! Vi hade fönsterna på vid gavel hela natten, men ändå blir det så himla varmt emellanåt.

Svar: Jo, helt klart en nackdel med sommar och särskilt om man bor i stan känns det som. Får hoppas att luften blir lite lättare snart :)
EVELINA

Sara

Meeeeen hur gott såg inte detta ut då 😍

Pauline Hurtig

Mums! Jättefina bilder!!!

Svar: Tack! :)
EVELINA

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like