Bästa restaurangen i Tallinn
 
Det blir två inlägg om gårdagens Tallinnbesök, för jag insåg att den här restaurangen, som är min och Wiktors favorit i där i stan, förtjänar ett eget inlägg. Det är restaurangen Leib som är lite mera fine dining, men ändå jättebillig med nordiska mått mätt. Vi åt tre rätter var som vanligt och notan landade på sammanlagt 22 euro och 25 euro. Det blev lite mer för Wiktor som drack vin till maten, men också vin och öl är jättebilligt där trots att de har goda sorter. Betjäningen är dessutom på topp och stämningen och själva stället likaså.
 
 
Stället finns i utkanten av gamla stan. Nu gick vi dit ganska tidigt, eftersom färjan tillbaka till Helsingfors for redan 18:45, så det var ganska lugnt där, men om man vill gå dit på kvällen lönar det sig att boka bord. Vi gjorde det den här gången också, bara för säkerhets skull. Det var också på den här restaurangen som vi åt då för två år sedan för att fira förlovningen ett par timmar efter att Wiktor friat till mig.
 
Ett tag där satt jag och tänkte på hur mycket som hänt under de här två åren: då var vi nyförlovade och jag hade ett par dagar tidigare fått min kandidatexamen från universitetet och jobbade som redaktionsassisten, nu två år senare är vi gifta, jag är magister från universitetet, jobbar som förlagsredaktör, vi har just köpt vår första lägenhet (flyttar i november/december), och om mindre än tre månader får vi vårt första barn. Blir roligt att se hur livet ser ut nästa sommar om vi åker dit då igen.
Lovisa

Tack för tipset! Det ska jag spara och ta fram när jag åker till Tallinn!

Svar: Ja, restaurangen är verkligen värt ett besök! :)
EVELINA

Sarah

Mysigt o gå tbx till den restaurangen :)

Svar: Ja, verkligen :)
EVELINA

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like