Inbrott
 
Minen på bilden går kanske inte riktigt ihop med rubriken, och i går kväll när vi fick veta att någon brutit sig in i husets förråd och stulit en massa grejer, då log jag inte. Jag och Wiktor tog en kort och långsam promenad sent på kvällen för jag hade sådan huvudvärk efter att ha legat inomhus i två dygn. Huvudvärken lättade, men när vi kom hem igen såg vi en lapp på anslagstavlan om inbrotten. När vi gick upp till vårt förråd var det uppbrutet, kartongerna sönderrivna och tömda, vissa saker låg sönderslagna utanför. Det kändes helt hemskt, för jag hade bara ett par veckor tidigare packat ihop glas och porslin som vi inte använder just nu och fört upp dem för att förbereda inför höstens flytt eftersom jag inte vet hur mycket jag kommer att orka packa då. Nu är alla sådana saker borta.
 
MEN jag har blivit ganska bra på att inte grubbla över saker som jag inte kan påverka och som någon annan gjort mot mig. Man måste så klart få vara arg och ledsen, så jag tillåter mig själv att vara det en liten stund och sedan är det bra, då fokuserar jag på annat, som att det mesta som de stal är helt materiella saker och vi kan köpa nya. Jag tänker inte låta sådana där idioter ännu till förstöra nattsömnen eller min fredag, för i dag mår jag så pass bra att jag är på väg till jobbet igen. Äntligen! Och vet ni, jag tänker göra det här till en sjuttons bra dag! Och jag hoppas att ni också får en riktigt härlig fredag, kram på er! ❤
 
Lovisa (wildisland)

Men usch! Har också varit med om inbrott i mina dagar och det är hemskt, själva känslan att någon har varit inne i ens privata sfär!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like