Det där med vänner
 
Det har varit otroligt härligt sommarväder här i Helsingfors i dag, hoppas ni haft en lika fin dag där ni bor! Efter jobbet gick jag med Azra till Johan & Nyström på en fika: iste och goda brownies. Ett mysigt cafétips om ni är i Helsingfors någon dag.
 
Jag har många bekanta här i Helsingfors, men bara några få riktigt nära kompisar, för några år sedan hade jag ganska många fler kompisar, men under årens lopp har jag insett hur viktigt det är att lägga sin energi på dem som verkligen bryr sig om en, som man trivs med och som inte bara tar en massa energi utan också ger. Det är inte alltid lätt, och när jag var yngre hade jag en tendens att hänga kvar med människor bara för sakens skull, även om jag inte egentligen trivdes med dem. Det var som om jag värderade mig själv efter hur många kompisar jag hade, i dag vet jag att det inte är så. Jag har i stället lärt mig värdera mig själv så pass mycket att jag är noggrann med vem jag umgås med, det handlar när allt kommer omkring om att respektera sig själv så mycket att man väljer att umgås med de människor som värdesätter en tillbaka och som man mår bra av.
 
I dag gillar jag läget betydligt bättre och viktigast av allt: jag har tid för dem som jag verkligen vill umgås med. Azra hör till en av de absolut närmaste, och vi umgås ofta. Vad vi pratar om? Allt från världskriser till hur vi smälter när vi ser Tom Cruise på vita duken, haha. Man får tycka vad man vill om honom som person, men jag menar, kolla bara på honom i till exempel Drömmarnas horisont och försök sedan säga att ni inte blir knäsvaga av det där leendet! 😂
 
Emilie

Riktig härlig blogg du har och helt fantastiska bilder! Så mysigt det ser ut :)

Svar: Tack snälla! ❤ Vad glad jag blir!
EVELINA

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like