Sista måltiden ... nästan
 
Sista riktiga måltiden i den här lägenheten blev sushi som vi beställde hem med Foodora (det här är inget sponsrat inlägg) som efter att Adde föddes blivit vår bästa vän de kvällar vi vill lyxa till det lite. Än finns det en hel del kvar att packa, så jag gissar det blir en sen kväll ... men som ni ser på bilden här nedanför kämpar jag på med julstämningen in i det sista, haha.
 
 
Ifall ni trodde att jag går runt här hemma fixad, sminkad och snyggt klädd som en hemmafru à la Hollywoodfruar så måste jag tyvärr göra er besvikna; mjukiskläder och osminkat är det bästa med att vara hemma om dagarna! Tyvärr går det inte att skippa bh:n (gissar att ni som ammar/har ammat vet vad jag pratar om), men om jag inte hade ammat så skulle jag ha slängt av den också om dagarna. Det var ju det bästa när man kom hem från jobbet och fick slänga av sig den och dra på sig mjukiskläderna. Nån som håller med mig? :P
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
I morgon börjar det
 
Nu är det nära, i morgon får vi äntligen nycklarna till vår nya lägenhet och börjar köra dit de första flyttlådorna. Bilden till vänster togs i våras när vi hade bestämt oss för vilken lägenhet i radhuslängen vi ville ha, och bilden till höger knäppte Wiktor i månags när han var där och slutgranskade lägenheten.
 
Vi flyttar alltså längre bort från stan, nu bor vi mitt i smeten, och från höghus till radhus. Ingen av oss har bott i radhus tidigare, så det blir kul att se skillnaden, men det kändes som ett bra alternativ just nu när vi under lång tid har längtat bort från centrum, men känner att vi inte är redo för hus ännu (vi vill vara säkra på var vi vill bo en längre tid först!).
 
Så i dag håller jag på och packar och packar som vanligt. Adde sitter i sin sitter och följer med packningen, skrattar och "pratar". Världens bästa sällskap!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Flyttkaos och bokhögar
 
Nu blev det paus här igen ett tag, det är mest flytten som snurrar i huvudet just nu. Här hemma står hopar av bananlådor som vi packat ner en hel del av våra saker i redan. De flesta lådorna är fulla med mina böcker ... och här och var finns någon av mina bokhögar. Jag läser ofta flera böcker på samma gång, särskilt om ingen av dem är riktigt riktigt bra. Gör ni också det, eller hur brukar ni göra? Tre av de böcker som jag håller på med just nu ligger i en hög ovanpå bananlådan närmast soffan: en bok på franska (en roman), en bok på engelska (en bok om skrivande) och en bok på svenska (en biografi).
 
Om ett par timmar ska jag ta mig ut ur flyttkaoset och träffa ett par kompisar. Vi ska till en kyrka här i stan och lyssna på julsånger, det blir kul! Jag hoppas på rejäl julstämning!
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg